SCM ERKEND ALARM INBOUW

Een goede autobeveiliging is tegenwoordig noodzakelijk om de kans op diefstal of inbraak te verkleinen. Jaarlijks heeft één op de vijftien automobilisten te maken met diefstal van of uit de auto. Een autoalarm inbouwen is dus geen overbodige luxe!

Kiwa SCM is een certificatie-instelling die samenwerkt met een aantal instanties, zoals Stichting VbV, Politie, ANWB en Bovag, om het aantal diefstallen van en uit voertuigen terug te dringen en het percentage van teruggevonden voertuigen te vergroten. Autobedrijf Kees de Leeuw is erkend voor het inbouwen van Kiwa SCM-goedgekeurde systemen in personen- of bedrijfsvoertuigen.

TYPE ALARMSYSTEEM

Autoverzekeraars stellen de veiligheidseisen van een auto voorop. Laat u een autoalarm bij ons inbouwen, dan voldoet deze aan de maatstaven van het SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging). Er zijn vijf soorten beveiligingssystemen met SCM-certificatie verkrijgbaar*:

 • Startonderbreker (voorheen Klasse 1)

 • Alarmsysteem (voorheen Klasse 2)

 • Alarmsysteem met hellingshoekdetectie (voorheen Klasse 3)

 • Voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 4 en Klasse 5)

 • * Benamingen SCM klassen per 1 januari 2015.

  PERIODIEKE ALARMKEURING

  Is uw voertuig verzekerd tegen diefstal, dan verwacht uw verzekeringsmaatschappij dat uw voertuigalarm jaarlijks gekeurd wordt. Als erkend keuring- en inbouwstation voeren wij deze Kiwa SCM-alarmkeuring graag voor u uit.

  INBOUW ALARMSYSTEMEN

  U kunt rekenen op een advies op maat. Dit is uiteraard nodig omdat geen situatie hetzelfde is. Wij zorgen er daarom voor dat wij u precies kunnen adviseren wat u en uw auto nodig hebben. Op basis van uw situatie en type auto, maken wij de afweging welk type autoalarm het meest geschikt is. Naast het autoalarm kunnen wij uw auto voorzien van een Track & Trace-systeem (voertuigvolgsysteem), waardoor u de locatie van uw auto op ieder gewenst moment kunt herleiden.

  DANTACKER – GEMAKKELIJKE GPS-TRACKING

  http://www.dantracker.com/nl/producten/dantracker-ia
  Autobedrijf Kees de Leeuw