REPARATIE EN ONDERHOUD

Bij Autobedrijf Kees de Leeuw is uw auto, bedrijfswagen of camper in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud en een vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: wij zorgen altijd voor een goede en kwalitatieve reparatie. Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw auto. De ene auto vereist ieder jaar (of om de 15.000 km) onderhoud, de andere auto iedere twee jaar (of om de 60.000 km). Onze service adviseur vertelt u precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Maak een afspraak

KENNIS OP HOOG NIVEAU

De kennis van Autobedrijf Kees de Leeuw staat in de autobranche hoog aangeschreven. De reden? Onze teamleden stimuleren zichzelf én elkaar dag in, dag uit om het beste uit zichzelf te halen. Autobedrijf Kees de Leeuw gelooft in de kracht van kennis en training, en investeert dan ook in:

 • een grote diversiteit aan trainingen voor het gehele team;

 • continue updates van de diagnose-apparatuur, waardoor we altijd verzekerd zijn van de meest recente versies;

 • Directe toegang tot raadpleging van digitale voertuigtechnische informatiebronnen van de fabrikant, om zo de juiste manier van onderhoud en reparatie toe te passen.
 • HUURAUTO/ HAAL- EN BRENGSERVICE

  Wanneer uw auto voor een onderhoudsbeurt of reparatie naar ons toe moet, kan het lastig zijn dit in uw agenda in te passen. Daarom bieden wij u in overleg een huurauto of haal- en brengservice aan.

  OBJECTIEF ADVIES

  Autobedrijf Kees de Leeuw is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

  METEEN EEN AFSPRAAK MAKEN?

  Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak, we heten u van harte welkom!