VACATURE: EERSTE AUTOTECHNICUS/ TECHNISCH SPECIALIST MET AMBITIE*

Ben je geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft en beschik je over een gezonde dosis “teamspirit” dan is dit wellicht de uitdaging voor jou!

Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor het zo efficiënt als mogelijk repareren en onderhouden van personenwagens. Je let hierbij op de vereiste servicegraad en kwaliteit en zorgt ervoor dat de wensen en eisen van de klant gewaarborgd worden. Je stelt met moderne apparatuur diagnoses, spoort storingen op binnen netwerk-systemen. Je onderhoudt communicatie met betrekking tot de verrichte werkzaamheden en zorgt dat tekortkomingen of mankementen op de werkorder worden vermeld. Je werkt in teamverband, maar kunt ook zelfstandig werken. Je zorgt ervoor dat je werkomgeving netjes en georganiseerd blijft. Jij levert een positieve en prettige bijdrage aan de uitstraling van ons bedrijf.

Eisen voor deze functie:

Je bent opgeleid tot 1e autotechnicus of hoger en hebt al enige jaren ervaring opgedaan. Je hebt gevoel voor elektronica en bent in het bezit (of wil het behalen) van een geldig APK-II certificaat. Het hebben van diagnosekennis en de nieuwste technieken is een absolute pré en de wens je op dit vlak (verder) te ontwikkelen is een noodzaak. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een proactieve denk- en werkwijze. Je enthousiasme, daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel zijn kenmerkend voor de kwaliteit welke jij aflevert.

Wij zoeken een collega die in een klein team kan functioneren, en collegiaal in staat is aan de samenwerking een positieve en ondersteunende bijdrage te leveren. Rijbewijs B is noodzakelijk.

Ons aanbod: wat bieden wij jou?

 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract

 • Het werk biedt ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen

 • Werken in een gezellig klein team

 • Salaris conform CAO, afhankelijk van je kennis en ervaring

 • Een 38-urige werkweek (werktijden 8.00-17.00,volgens rooster werken op zaterdagmorgen).
 • * Deze vacature wordt ook aangeboden als stageplaats of leerbaan

  Jouw reactie: Ben je enthousiast?

  Solliciteer dan direct door ons je brief met CV te sturen. Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Jos-Jan Langendijk, te bereiken op 0345 – 642054 of mail naar [email protected]. Meer informatie over onze organisatie vind je op de website www.keesdeleeuw.nl

  Autobedrijf Kees de Leeuw